header.jpg
header.jpg

DigiPoster


DigiPoster

Bli synlig!

SCROLL DOWN

DigiPoster


DigiPoster

Bli synlig!

 
 
Foto: GD.no

Foto: GD.no

Hva er Digiposter?

Digiposter skreddersyr digital og lokal reklame for den enkelte aktør. Gjennom info- og annonseskjermer strategisk plassert i området blir hver annonse vist 1600 ganger – hver dag! Sosiale medier og andre nettbaserte løsninger har blitt en viktig del av all markedsføring i dag. For de aller fleste aktører – kommunale og statlige, som private, er det likevel viktig å også tenke lokalt. Vi tenker ‘lokal og digital synlighet’, og vårt mål er med det å gi lokalbefolkning, hyttefolk, gjennom- og tilreisende en ny plattform for informasjonsinnhenting. På våre 16 digitale infotavler plassert i området finnes nå informasjon om hva som skjer, tilbys, og finnes i Vågå og omegn.

Hvordan fungerer løsningen?

Enten man ønsker å annonsere på ukes- og månedsbasis, eller over lengre perioder, lager Digiposter din annonse, godt tilpasset dine behov og ønsker. Hos oss betaler du ikke per annonse, men for en periode med hensiktsmessig varighet. Om du i løpet av denne perioden ønsker å bytte ut eller endre annonsens innhold, gjør vi dette kostnadsfritt i løpet av minutter!

Offentlige aktører vil kunne informere om aktuelle arrangement og andre kunngjøringer. Private virksomheter vil kunne dra nytte av å presentere sine varer og tjenester, åpningstider og kontaktinformasjon, og ikke minst aktuelle kampanjer og tilbud, mens idrettslag og foreninger med et lokalt publikum vil spre sitt budskap om idrettsarrangement, tilstelninger, og andre tiltak.

Ta gjerne kontakt via skjemaet under, eller ring oss for en hyggelig annonseprat!

Besøk oss gjerne også på Facebook.

Kontakt


Kontakt oss

Kontakt


Kontakt oss

Her er vi

Halland 2,
2680 Vågå

 
 

Ta kontakt

Du treffer oss på telefon 468 97 051 og på digiposter@2680.no

Navn *
Navn